lunes, 9 de mayo de 2011

LES MENTIDES DE MARIA SALOM

Na Maria Salom, candidata del PP al Consell de Mallorca, durant la campanya electoral repeteix afirmacions que no es corresponen a la realitat. Curiosament no tenen res que veure amb Mallorca ni amb les Balears, sols critica el govern de l’Estat com si en aquestes eleccions s’elegís el govern d’Espanya.
Repeteix que sempre que governen els socialistes augmenta l’atur. No es cert. El 2004 començà a governar Rodríguez Zapatero i a Espanya hi havia 17.144.218 afiliats a la Seguretat Social, el 2007 n’hi havia 19.231.986. Feien feina més de dos milions de persones més i moltes persones vingueren de l’estranger per treballar a Espanya. Després vingué la crisis financera i immobiliària i baixà l’ocupació fins els 17.594.808 el març de 2010, i encara hi havia més gent fent feina que abans.
Diu na Salom que amb els socialistes als pensionistes els han congelat la pensió i han perdut poder adquisitiu. La veritat és que amb 5 anys del govern socialista les pensions més baixes han pujat 24 punts i amb 8 anys de govern del Partit Popular pujaren 4 punts. I a més el govern socialista ha tret una llei de dependència amb la que les persones que necessiten més ajuda cobren una ajuda extra.
Onofre Vaquer

No hay comentarios: